Skip to content

About ROYAL G Max

Këtu do të ndihemi si në shtëpi

Royal G MAX Hotel & Spa ndodhet ne brigjet e bukura te Detit Adriatik, 20 minuta nga qendra e Durrësit, 25 minuta larg nga aeroporti nderkobetar Nene Tereza dhe 30 minuta nga qendra e kryeqytetit Tiranes.

Pozicioni i favorshem e ben ate te pershtatshem edhe per pushime te shkurtera.

Shtëpia juaj larg shtëpise. Dorëzohuni natyrës në një nga 50 dhomat tona të pajisura me çdo gjë qe ju duhet për t’iu larguar shqetësimeve të përditshmerisë suaj si në udhëtime ne grup ashtu edhe me familjen. Gjatë rritjes sonë në vite kemi mësuar rëndesinë e ndryshimit dhe te inovacionit, kjo është edhe arsyeja pse vendosem te hynim ne këtë sfide te re ne fushën e Hotelerisë dhe turizmit.

Gjatë rritjes sonë në vite kemi mësuar rëndesinë e ndryshimit dhe te inovacionit, kjo është edhe arsyeja pse vendosem te hynim ne këtë sfide te re ne fushën e Hotelerisë dhe turizmit.

LISTA E SHËRBIMEVE

Gjatë pushimeve tuaja

Pishinë Private

Në një pozicion panoramik ofron një pamje të jashtëzakonshme, e cila do t'ju lë pa frymë si në verë ashtu edhe në dimër.

WiFi Pa Limit dhe Pa Pagesë

Wi-Fi në çdo mjedis të hotelit tonë do t'ju mundësoj të jeni gjithnjë të lidhur në liri të plotë.

BAR

Hoteli ka një zonë të madhe bari. Mënyra ideale për të përfunduar një ditë të këndshme duke pirë një gotë verë ose duke shijuar pak ëmbëlsi.

Palestra

Nëse jeni veçanërisht të vëmendshëm ndaj palestrës tek ne do të gjeni një ambient të dedikuar me të gjitha pajisjet e nevojshme për të ruajtur formën tuaj ideale.

24/7H Concierge

Kujdesemi për klientët tanë me përkushtim, përzemërsi dhe profesionalizëm dhe jemi gjithnjë të vëmendshëm ndaj nevojave të klientit.

Airport pick up

Duke kontaktuar Recepsionin, ju mund të rezervoni një shërbim privat transferimi për të arritur me lehtësi në hotelin tonë.

HOTEL ROYAL G

Sallë Konferencash

HOTEL ROYAL G

Restoranti

HOTEL ROYAL G

Wellness & Spa

Oferta Eksluzive

Shijo benefitet dhe përfito i pari nga ofertat dhe promocionet.