Skip to content

Salla e Konferencave

MIRËSERDHËT NË

Sallën e Konferencave

Salla e konferenca është 220m<sup>2</sup> me pamje nga deti që mund të përshtatet deri në 120 persona por mund të ndahet edhe në 2 salla konferencash për takime biznesi!

Salla është e pajisur me të gjithë teknologjinë moderne dhe kushtet optimale për organizime të rëndësishmesh!

Salla e Konferencave

Rezervoni Takimin Tuaj